Skip to main content
search
CELINE DALEN OG VEGARD MALMGREEN

Stine Rønbeck on 4th juni 2024

Celine Dalen fra Tvedestrand Racingklubb begynte å kjøre race for 2 år siden. Idag er hun co-pilot for Vegard Malmgren. Begge kjører for Braathen Offshore og gleder seg over at 2024 sesongen endelig er gang.

Celine og Vegard kjører båt J21 og kom i helgen på en solid 2.plass under Vårspretten, arrangert av Tvedestrand Racingklubb. Begge utøverne har med seg sine engasjerte fedre og dette er de glade for.
På mange måter er Celine nesten «født inn» i sporten. Hennes pappa og tidligere leder i TRK gjennom mange år – Axel Dalen er den som får skylda på en positiv måte. For nå har også hun begynt å kjøre båt.
Pappa Axel kjørte i fjor som co-pilot sammen med Reidar Senum men han har nå valgt å kun steppe inn hvis noen skulle trenge en co-pilot.
Den stolte pappa Axel sier til Båtsport.no at han har lyst til å være mere aktiv med å hjelpe de unge utøverne opp og frem.
Han legger ikke skjul på at han er mektig stolt over at datteren nå kjører race.
Fra tidligere, er han godt bevandret i sporten gjennom mange år og har mye god kunnskap og lærdom å dele videre .
Om de engasjerte fedrene sier Celine:
«De stiller alltid opp og hjelper oss med det som måtte være og det betyr mye for oss».
Celine og Vegard gleder seg over at det neste racet skal kjøres allerede helgen 14. – 16.juni når Haugaland Båtsportklubb arrangerer sitt første race.
Båtsport.no ønsker Celine, Vegard og de engasjerte fedrene lykke til og håper alle gir dem en skikkelig applaus på veien.
Vi kommer tilbake med flere oppdateringen gjennom sesongen.
Print Friendly, PDF & Email

More related articles

Mer om