Skip to main content
search
VÅRSPRETTEN I TVEDESTRAND

Stine Rønbeck on 2nd juni 2024

Idag var depotet på Østerå i Tvedestrand fylt opp med båter, utøvere i samtlige klasser og generellt mange publikummere. Flere sentrale steder i Tvedestrand kunne man se publikum stå for å få med seg racet. Dette en en begivenhet for Tvedestrandsfolk, både store og små, unge og gamle.

Tvedestrand Racingklubb har arrangert sin Vårsprett og det ble gjennomført et vellykket godt arrangement.

Tiltross for endel tordenskrall og noen lynglimt i starten på dagen, gikk racet avgårde uten store ytterligere forsinkelser.

En av de stolte utøverne idag er Hans Victor Iversen. Med sin helt nye co-pilot, Sivert Marcussen fikk guttene prøvd seg godt. Hans Victor sier til Båtsport.no at intercomen deres ikke fungerte helt som den skulle idag – så de fikk en brå læring i å kommunisere med hendene – men dette fungerte, så det bød ikke på noen problemer.
Hans Victor er også svært fornøyd med sin nye co-pilot Sivert og synes de utgjorde et godt team og de gleder seg til fortsettelsen sammen. Sivert har tidligere fortalt til Båtsport.no at han gledet seg «til å kjøre skikkelig båtrace» og idag har det virkelig gitt mersmak.
Før start fortalte Hans Victor at han håpet på en pallplass i dagens race – og resultatet ble at han og Sivert stod øverst på pallen med en stolt 1.plass i klasse J i hånda.
Det neste racet guttene skal kjøres nå er i Haugesund helgen 14. – 16. juni og dette gleder de seg til.
«Nå er det bare å kjøre på» sier Hans Victor med et stort smil
Dette racet arrangeres av Haugaland Båtsportklubb.
Båtsport.no gratulerer guttene stort med 1.plassen idag og følger dem videre på veien.
Print Friendly, PDF & Email
Mer om