Skip to main content
search
Haugaland Båtsportklubb gir gass !

Stine Rønbeck on 20th april 2024

Ifjor sommer kjørte Arne Johan Mannes race i Tvedestrand og fortalte i depotet at det burde ha vært en båtsport klubb i den delen av landet han også kommer fra, nemlig Åkrehamn.

«Det er et stort båtmiljøet hos oss, men ingen klubb, så dette bør vi få gjort noe med. De fleste klubbene ligger på sør og østlandet, men vi har ingen i vest»

 

Den aktive vestlendingen er en handlekraftig kar og Haugaland Båtsportklubb ble etablert i allerede i desember i 2023 og på kort tid har klubben vokst til 62 medlemmer. Det er styreleder av klubben Arne Johan Mannes stolt av og han gleder seg over at så mange allerede har meldt seg inn i klubben. Vi er medlem av Norges Idrettsforbund og klubben ligger under Norges Motorsportforbund.

 

Haugaland Båtsportklubb har også fått egne lokaler og er å finne i Stongsvingen 84 i Åkrehamn – like ved Mannes Marine Service AS. Klubblokalet stod klart i slutten av februar og er sponset av Mannes Marine Service AS.

 

Klubbleder Mannes ønsker å få på plass sosiale aktiviteter i klubben – alt fra klubbkvelder til mekkekvelder, så man sammen kan bygge et godt miljø for alle, store som små, rundt sporten og han ønsker ALLE velkommen.

 

Den 17.mars i år holdt Jarle Hagane, leder for Tvedestrand Racingklubb lisenskurs for klubben og hele 11 deltagere fra klubben deltok.

Den nyetablerte klubben er godt igang med sine planer for året 2024.

 

Klubben skal arrangere race i NorgesCupen innen offshore og rundbane helgen 14.-16 juni. Her vil flere båtklasser kjøre og de forskjellige båtene har en hastighet på alt fra 30 og helt opp til 90 knop. I tillegg til offshore racet blir det også et rundtbane race for båtklassene GT15 og GT30.

 

Båtsport.no ønsker Haugaland Båtsportklubb velkommen og ønsker klubben masse lykke framover

Print Friendly, PDF & Email
Mer om