Skip to main content
search
William P1 – Sindre P2

Tony Blom-Pettersen on 28th mai 2023

RacingFabrikken stilte med 4 båter i Tvedestrand. William Leithe Martinsen og Sindre Sundsdal Anundsen i F4. I F2 stilte Frode Sundsdal og fra Latvia, Ieva Millere-Hagin.

De raskeste båtene som konkurrerer i Norge, F2 klassen skulle bare få litt kvalitetstid på vannet.

Det føles godt å teste med fullt sikkerhetsteam. TRK og Hebra gir de rette rammene. Da kan man kjøre ordentlig fort sa Frode Sundsdal etter at han og team kompis Ieva Millere-Hagin hadde testet.

Formel 4 klassen hadde 3 påmeldte båter. Alle 3 førere var rekrutter. De to RacingFabrikken førerene skulle måle krefter med Nathaniel Ek som skulle vise seg og gi gass. litt mye gass. William satt P1, Sindre P2 og Nathaniel P3. Etter to heat lå båtene og fightet og byttet på plasseringer, i det Nathaniel «snap rullet» i sving #3.

 

Jeg skjønte ingenting, det gikk veldig fort, forsto egentlig ikke at jeg landet på rett kjøl, men det gjorde jeg, heldigvis. Jeg er klar for mer, dette er morro sa Friskusen fra Sandefjord.

RacingFabrikken har gjort en satsning inn mot F4 klassen, og de to utøverene storkoste seg.

 

Veldig gøy å kjøre løp, de store løpene kommer senere i sommer, men vi fikk gjort det vi kom hit for. Kjøre fort, og trene på å kjøre løp. Dessverre litt få deltagere, men vi kan bare glede oss til vi får større felt. P1 er vi godt fornøyd med, jeg takker teamet som står bak meg sa William Leithe Martinsen.

Båtsport.no: Hva kunne du gjort annerledes i dag, Sindre Sundsdal Anundsen ?

 

Jeg bommet på kvalifiseringen, hadde fått nye propellere av Winrace Propellers, men jeg tok feil på Qualifiseringen, så til løpet hadde jeg byttet. Det gikk bedre, men William var raskere i dag, så vi får teste mer. Uansett, super gøy, så gleder meg til fortsettelsen sa Sindre Sundsdal Anundsen.

Print Friendly, PDF & Email
Mer om