Skip to main content
search
William går til F4 !

Tony Blom-Pettersen on 1st desember 2022

William Martinsen inviterte samarbeidspartnere til Drammen Racing Center. Frode Sundsdal var invitert, og sammen kunne de dele nyheten om at de startet et samarbeid. William skal kjøre F4 for RacingFabrikken i 2023.

William fortalte de inviterte samarbeidspartnerene :

 

Det er utrolig morsomt at Frode velger å satse på meg i teamet for 2023 sesongen. Jeg skal kjøre en G3 –  F4 Møllgaard. Jeg klyper meg fortsatt litt i armen, og har spurt meg selv, hvorfor meg

Frode Sundsdal svarte :

 

Jeg har fulgt med på utviklingen til William i et par sesonger nå. Han har med å vinne Sprint NM under NM Veka, og Norgesmesterskapet i Holmestrand samt Sølv i Nordisk at han har det som skal til som racerbåt fører. I tillegg er han veldig dyktig på arbeidet med samarbeidspartnere, senes i dag fikk han en utmerkelse. Han var blant 1% av skaperene på Facebook som leverte innhold, og det er en like stor prestasjon, kanskje større enn å vinne NM Gull. William kommer til å nå utrolig langt. Det er jeg sikker på.

F4 klassen i Norge har nå presentert 3 førere for 2023 sesongen. Båtsport.no er kjent med 5, og vi kommer i tiden fremover til å presentere de andre utøverne også. Det ser lovende ut i rundbane klassen, F4.

Print Friendly, PDF & Email
Mer om