Skip to main content
search
Stor aktivitet på RacingFabrikken.

Tony Blom-Pettersen on 5th februar 2023

Motorsport aktiviteter har ikke stoppet opp selv om det er vinter. I helgen ble RacingFabrikken i Tønsberg et populært sted, da grenleder Jarle Hagane tok turen dit for å hjelpe Sindre Sundsdal Anundsen og William Martinsen med deres F4 båter. Det store oppmøtet skyldes nok aktivitet i sosiale medier, og Outboardklubbens leder Kristoffer Gulbrandsen og TRK leder Svein Henriksen var begge på besøk.

Svein Henriksen gledet seg også til neste helgs arrangement.

 

Vi har passert 30 påmeldte, noe vi synes er bra, men vi har plass til fler, så har du lyst er du fremdeles velkommen til å delta på dette viktige møtet.

Båtsport.no lurte på hvordan møte var tenkt lagt opp.

 

Vi ser for oss å dele opp i 3 arbeidsgrupper. Det er nok mest effektivt. Vi jobber med en plan for dagen, og gleder oss til å ønske velkommen til denne spennende samlingen.

Jarle Hagane jobber til daglig på Ertec i Tvedestrand. Han er derfor ekspert på montering av ruter i båt. Båtene til Sindre Sundsdal Anundsen og William Leithe Martinsen fikk satt inn rutene etter at de hadde løsnet litt i kantene.

 

Jarle Hagane sa :

 

Det er jo helt fantastisk å så inne å jobbe med båtene, varmt og godt. Kaffe i koppen og gode samtaler ble det. Det er veldig artig å se hva de har fått til på RacingFabrikken. Miljøet er veldig bra, og de blander Go Cart, Bil og båt. Det er gøy.

Frode Sundsdal sa til Båtsport.no 

 

På RacingFabrikken er det takhøyde. Her har vi klart å skape et miljø som støtter opp om RAUSEholdninger. Det er nødvendig for å drive båtsport fremover, da det ofte er disse positive innstillingene som skaper utvikling.

 

Selv gleder jeg meg til neste helg. Det blir interessant å høre hva som blir diskutert, og om vi skal addressere de store problemene eller unngå elefanten i rommet.

 

Det er ingen tvil om at dette kan bli en spennende og lærerik helg.

Print Friendly, PDF & Email
Mer om