Skip to main content
search
Pål Virik gjester Lindmo på NRK

Frode Sundsdal on 23rd februar 2015

Båtsport utøver Pål Virik Nilsen er gjest i talkshowet Lindmo på NRK 1 førstkommende lørdag. Pål har en unik historie rundt sin sportslige karriere i en verden der olje sjeiker, penger og glamour er en del av fasaden. Men innad ser vi blant andre en utøver fra Sandefjord med kallenavnet ”Båtsportens askeladd”.

Pål Virik Nilsen har gått den tunge lange veien gjennom så og si alle rundbane og offshore klasser som finnes i Europa, for å nå sine drømmer og mål.

 

Uten verken penger eller familie tradisjon innenfor sporten.

 

Han er for tiden også aktuell med boken «Helt Propell» som ble lansert forrige uke.

 

Det er en rikt illustrert lærebok med fine bilder om hastighetskjøring for alle fritidsbåt eiere i høyere hastigheter. Tips, teknikk, bevisstgjøring og sikkerhet. Boken er et samarbeide med Redningsselskapet.

– Det blir moro å fortelle min historie i programmet til Anne. Det er sjeldent vår sport kommer på TV så at jeg besøker et av norges beste og mest sette programmer er jeg stolt av både på vegne av sporten, boken og meg selv. Jeg fikk henne med på en over snittet rask tur på sjøen, og hun imponerte meg stort . Gled dere til å se resultatet smiler Pål Virik Nilsen

 

Se og hør hans historie samt Lindmo´s båtkjøring under lørdagens program som sendes klokken 21.35 på NRK 1.

Print Friendly, PDF & Email
Mer om