Skip to main content
search
Tønsberg Båtrace lanserer ny webside. Det er en nødvendighet for et godt arrangement.

Kristoffer Gulbrandsen on 6th februar 2023

Tønsberg Båtrace som har blitt en folkefest og tradisjon, er endelig tilbake i full størrelse.

Daglig leder i Tønsberg Båtrace, Frode Sundsdal, mener det er viktigere enn noen gang å presentere seg på en profesjonell måte.

 

I samarbeid med Drammen Sportsbåt Team er det allerede startet med å rekruttere frivillige til Norges største båtsport stevne.

 

Det skal rekrutteres over 150 personer som skal dekke 350 oppgaver under helgen. Det er også frivillige fra inn og utland som jobber frivillig i flere uker.

 

For å henge med i utviklingen, har man også innført flere konkrete tiltak deriblant søker man etter Miljøagenter som skal se på hvordan man har gjort det tidligere og gi råd til videreutvikling av båtracet og folkefesten.

 

Det er som alt annet, det er de frivillige som skaper folkefesten. Jeg er stolt av alle de frivillige som stiller opp år etter år. De er vår viktigste ressurs, og vi verdsetter dem enormt høyt sier Frode Sundsdal som planlegger et «Kick off» for de frivillige før årets arrangement.

Tony Blom-Pettersen som jobber på RacingFabrikken har hatt ansvar for den grafiske profilen siden 2015.

 

Vi har lagt ned et stort arbeid i at det skal fungere og se bra ut på mobil.  Det føler jeg vi har lykkes med. Vi kommer til å legge ut en link om ikke lenge hvor vi ber førere og team om informasjon, så legger vi ut fører profiler. Da vil der bli liv i siden, det er også utrolig viktig. Vi hjelper dere gjerne med litt ekstra oppmerksomhet sier han.

Print Friendly, PDF & Email
Mer om