Skip to main content
search
Sosial båtsport samling på RacingFabrikken

Frode Sundsdal on 8th november 2023

Vi ønsker velkommen til sosial samling på RacingFabrikken Torsdag 16 November kl 18.00

Før pandemien slo oss ut hadde vi startet med sosiale samlinger på RacingFabrikken. DVS, det hadde ikke blitt RacingFabrikken enda, men det var starten på det. 19 Januar var vi en stor gjeng. Vi samarbeidet på kryss av klubber og hadde instruktører fra Båtsportklubben Sør med Gøran og Jo Andre Hasle og Outboardklubbens Kristoffer Gulbrandsen i spissen. Mener at det sosiale var super viktig, men vi fikk også en god posjon faglig innhold.

 

Det er spesielt morsomt å se at vi kan hedre de to fremste som Verdensmestere i båtsport. Både William Martinsen og Andre Faye Solvang har vunnet de gjeveste pokalene du kan ha i skapet. De minner meg på hvor viktig dette arbeidet er.

 

Jeg utfordrer klubbene i Norges land, som nå Tvedestrand Racing Klubb også gjør til å lage samlingsplasser. Skal så lite til ! På vår kant av landet går vi i sammen og skali vinter både fikse tilhenger til klubben, spise pizza og samles, bare for å samles ! Kommer du med tog er Stokke stasjon rett borti gata og vi henter deg gjerne. Vi kommer til å kjøre mye samlinger fremover, den første er 16 November. I felleskap legger vi en plan på hva vi skal bruke torsdagene til fremover. Jeg håper du stiller !

Print Friendly, PDF & Email
Mer om