Skip to main content
search
Sesongåpning på Akkarhaugen

Stine Rønbeck on 17th april 2024

Helgen 10. – 12.mai KICKSTARTER Drammen Sportsbåt Team racesesongen og arrangerer en fartsfylt helg på Nordsjø i Telemark. Arrangementet tar, tradisjonen tro, plass på First Camp Nordsjø (Nordsjø Ferieland) ved Akkerhaugen.

Det vil bli trening for alle klasser i grenen RUNDBANE lørdag 11.mai. Søndag 12.mai arrangeres det Norgescup runde. Vi får antageligvis også besøk av noen Roundabout (Vannscooter klasse GP2/GP2) utøvere som vil kjøre trening/oppvisning på lørdag.

First Camp har en rekke campinghytter av forskjellig størrelse til leie og booking for helga kan gjøres via stedets hjemmeside.

(http://firstcamp.no/destinasjoner/norsjo-telemark)

I tillegg til trening og løp, er denne helgen en perfekt arena for å kunne bli bedre kjent med utøvere, klubber og funksjonærer og generelte alle som er interessert i sporten på kryss og tvers av de forskjellige grenene.

 

Besøkende og deltagere går sammen om felles grilling med langbord på lørdag kveld som de pleier. Trond Sundberg i Drammen Sportsbåt Team sier til Båtsport.no at de håper været viser seg fra sin beste side denne helgene og ønsker ALLE  HJERTLIG VELKOMMEN til en trivelig god helg.

 

Foto : Siri Hagane – SMF

Print Friendly, PDF & Email