Skip to main content
search
Har du hørt om Vebjørn ?

Stine Rønbeck on 24th april 2024

Har du hørt om Vebjørn Guttormsen fra Arendal?

Han kommer fra Tvedestrand Racingklubb og er den eneste utøveren i klubben som kjører Aquabike i klassen GP2. Dessuten er han dene eneste utøveren som har kjørt internasjonalt.

 

Aquabike er en utfordrende motorsport som krever fysisk god styrke, utholdenhet og reaksjonsevne for å bli god. Det er separate klasser for kvinner og menn. Vebjørn har fått tittelen ambassadør av Tvedestrand Racingklubb og dette betyr at han aktivt skal bidra til rekruttering av denne delen i sporten, han skal holde lisenskurs og være med på å bidra til skape et miljø. Han vil spesielt også jobbe med rekruttering i klassen GP2 for aldergruppen 16 år og oppover.

 

«Her ser jeg et stort potensiale, hvertfall på Sørlandet» sier Vebjørn med et smil

Joakim Halvorsen fra Oslo kjøre også i klassen GP2 og begge to kjørte race både i Arendal og Tvedestrand på slutten av sesongen i fjor.

Vebjørn har kjørt Nordisk mesterskap i Sverige og endte opp på plass 13 av 19 og fikk masse positiv respons for at han kom fra Norge.

«Jeg var ikke sist og det er jeg kjempefornøyd med» sier Vebjørn til Båtsport.no

Aquabike har flere aldersbestemte klasser man kan kjøre i, men det er klassen GP4 junior 13-16 år Vebjørn vil jobbe med sitt rekrutteringsarbeid i.

Vebjørn skal snart til Bergen og hente Norges Motorsport forbunds henger med baneutstyr og det skal arrangeres 6 arrangerte treninger på Songevann gjennom sesongen. Har du aldri sett Vebjørn eller Joakim i farta på vannet – anbefaler vi et besøk på Songe, når dette finner sted.

 

Vi kommer tilbake med info om når dette skjer, når det er klart, så følg med.

Print Friendly, PDF & Email
Mer om