Skip to main content
search
Døds kult event i Tønsberg.

Tony Blom-Pettersen on 24th mai 2024

Spektakulær Start på Death Diving World Tour i Tønsberg!

Det var full feststemning på Brygga i Tønsberg da Tønsberg Motorsport Club arrangerte første runde i Death Diving World Tour.

Med en imponerende tilskuerrekord på mellom 15-20,000 mennesker, var det tydelig at dette ble en begivenhet – ingen ville gå glipp av. Overalt hørte man superlativer om arrangementet og mange hyllet primus motor, Frode Sundsdal i sosiale medier etter arrangementet var over.

 

«Det er gøy med gode tilbakemeldinger. Innsats blir satt pris på i Tønsberg, man blir heiet frem, sponsorer og samarbeidspartnere bidrar og for meg var det å se gleden i barnas øyne på brygga helt magisk. Selv om man er en motorsport klubb bør man ikke la seg begrense til det. Vi må sprenge litt grenser og lage folkefest» uttalte Sundsdal etter arrangementet.

 

Folkefest og magisk var nettopp ordene som beskriver denne dagen best. Til og med tryllekunstner Alexx Alexxander var med Ordfører Frank Pedersen på åpningen av showet. De var fra seg av begeistring. Ordføreren postet i sosiale medier :

 

Vow! Døds Diving World Tour 2024 i Tønsberg! For et vær- for en arena – for et publikum ❤️ Takk til Tønsberg Motorsport Club , Døds Diving // World Tour 2024 Tønsberg og alle utøverne for øyeblikkene. Takk til Frode Sundsdal for organiseringen 👏

Et Show for Historiebøkene

Rett utenfor Esmeralda Tønsberg hadde Frode Sundsdal og hans team satt sammen et show uten like. 40 utøvere fra hele syv nasjoner konkurrerte om gullet i et 12.5 m høyt tårn, og det var Oscar Pettersen som gikk av med seieren.

 

Det ble hevdet at man ikke hadde sett større ansamling av folk på brygga tidligere og det er jo artig!  Teamet mitt i RacingFabrikken og Tønsberg Motorsport Club leverte et event i verdensklasse. Nå gleder jeg meg til å arrangere Tønsberg Båtrace i august for det ligger jo hjerte nærmest, men først må jeg lade batteriene, sier Frode Sundsdal

 

Frode Sundsdal ønsker vertskapsbyen Arendal lykke til med neste stevne på Death Diving World Tour 2024 kalender´n. Lista er lagt smiler han, med et konkurranse utrykk vi ikke kan misforstå.

 

Winners of 1st stop DØDS WORLD TOUR Powered by Firi❤️‍🔥
🥇 @oscar._.pettersen
🥈@hermandods
Print Friendly, PDF & Email
Mer om