Skip to main content
search
Båtsporten stiller på Tønsberg Boatshow, og trenger din hjelp.

Tony Blom-Pettersen on 10th februar 2023

Båtsport.no  Hei Jarle, kan du fortelle litt om hva som er målet med årets Tønsberg Boatshow?

 

Ja, takk for spørsmålet! Målet med Tønsberg Boatshow er å skape en unik arena for båtsporten som. Vi ønsker å gi publikum muligheten til å oppleve båtsporten gjennom å se de forskjellige klasse båtene, og vi ønsker å skape en plattform der utøvere og interesserte kan møtes og dele erfaringer.

 

Båtsport.no : Hva er det viktigste som må gjøres for å lage en vellykket utstilling under Tønsberg Boatshow?

 

Det er mange faktorer som skal tas i betraktning for å sikre et vellykket show. Det viktigste må være å sørge for at teamet og arrangørene er godt forberedt og organisert. Vi trenger derfor båter og team som kan hjelpe oss med å sette opp utstillingen, så det er viktig å få god innsikt i hvilke båter som er tilgjengelig. Vi trenger også å få god respons fra publikum, slik at de kommer til oss. Det er viktig å skape et miljø der båtsport miljøet og interesserte kan møtes og dele erfaringer.

 

Q: Hvor kan utøverene kontakte deg hvis de ønsker å stille ut båten sin på Tønsberg Boatshow?

 

Folk kan kontakte meg på epost eller tlf, de fleste har nok den som er aktuelle for utstillingen

Gleder seg til å arrangere Tønsberg Boatshow!

Frode Sundsdal kommer med hyggelige nyheter og han forteller at det ser ut som at messen blir dobbelt så stor som i 2022, både med båter og utstillere.

 

Sundsdal forteller til baatsans.no at de i Tønsberg Boatshow gleder seg til igjen å organisere, forhåpentligvis Norges koseligste båtmesse, 29 april til 1 mai, på brygga i Tønsberg.

 

-Vi merker ekstra oppmerksomhet ettersom båtmessen på Lillestøm «Sjøen For Alle» er utsatt til 2024. Da ble vår messe enda mer viktig for regionens utstillere.

 

Jørn Hennig, daglig leder i Vrengen Maritime uttalte i forrige uke i et møte med de lokale forhandlerne at de gleder seg til å starte båtsesongen med et forrykende Boatshow på brygga.

Print Friendly, PDF & Email
Mer om