Skip to main content
search
Rundbane fortsatt uten grenleder.

Gmail Admin on 20th januar 2024

Lørdag 12 November var det årsmøte i Seksjonen båt på Gardemoen. Sittende styre gikk av, og nytt styre ble valgt med Svein Henriksen som leder. Det var forventet at det samtidig skulle innstilles grenledere til Rundbane, Offshore og Vannjet. Tre kandidater var foreslått og det lå an til en enkel avslutning på dagen.

 

20 Januar 2024, 2 måneder etter møtet på Gardemoen har der fremdeles ikke blitt avgjort hvem som skal være grenleder for Rundbane. I allefall ikke som er publisert, og meget verdifull tid til forberedelser er tapt. Vi har gått gjennom protokoller publisert på nmfsport.no og der ligger der kun protokoller ifra 2023.

 

Forslaget til rundbane grenleder ble innstilt av DST, der var ingen andre motkandidater men I kjent NMF stil blir der et skittent politisk spill i kulissene.

 

Grenleder posisjonenen skulle ikke avgjøres med valg på MSK, men diskuteres i grenmøtet til rundbane og innstilles videre til seksjonstyret, men det skulle godkjennes av forbundstyret. Dette skjedde ikke. Grenleder posisjonene ble ikke diskutert i grenmøtet til rundbane, men i plenum. DVS Rundbane, Offshore og Vannjet skulle plutselig mene noe om hvem som skulle være grenleder. Det som blir enda mer spesielt er at det da blir lagt opp til en «Mot» avstemming. Dette var ikke annonsert på forhånd. Snarere tvert i mot var det informert om at det ikke skulle stemmes. Plutselig var de i underkant av 20 kandidatene i en situasjon hvor man skulle stemme i mot de foreslåtte kandidatene.

 

Man ble fullstendig tatt på senga, det hadde vært enkelt og moblisere klubber og stemmer så avstemmingen ( som ikke skulle finne sted ) hadde fått et annet utfall. At spesielt vannjet blander seg inn og stemmer mot rundbane grenleder skaper bare dårlig steming. At det er en politisk ukultur man burde skamme seg over er helt klart. Man rekker ikke lese visjonen til hverken NIF eller NMF før man skjønner at man bommer her.

 

Hva som skjer er uklart, for NMF har i mellomtiden avsatt sin General Sekretær, og Presidenten har overtatt den rollen også.  I et innlegg på Motorsportinfo stilles det spm til om dette i det hele tatt er lovelig. Link her : Er dette lovlig ?

 

Båtsport.no har stilt spm, men ikke fått svar. Svaret var enkelt at man måtte lese protokoller, ikke enkelt når det ikke er publisert. Den som venter får se.

Print Friendly, PDF & Email
Mer om