Skip to main content
search
ARENDAL BIL – BÅT OG FRITIDSMESSE 25.-26.MAI 

Stine Rønbeck on 24th mai 2024

Båtmessen i Pollen har en lang og tradisjonsrik historie og har totalt blitt arrangert 34 ganger, sist i 2022. Etter snaue 10 år uten båtmesse i Arendal var det i 2021 igjen klart for båt og fritidsmesse i og rundt Pollen. Initiativtagere er Nicolay Rylander og Rune Høgevoll med Arendal Båtsportklubb som teknisk arrangør, der Rylander sitter i styret. Arendal Båtsport Klubb ble stiftet i 1985 og er nå en av landets største båtsport-klubber med fokus på rundbane og offshore.

 

Nordmenn er kystfolk og båtlivet har stått sentralt i mange århundrer. Vi tenker derfor at nordmenn og havet hører sammen. Spesielt her på Sørlandet med den fantastiske skjærgården langs den elegante kysten. En båt & fritidsmesse er det rette stedet for inspirasjon, fagkunnskap og en hyggelig prat. Kom og møt fagpersonene hvor du kan realiser din drømmebåt og utstyr. Arrangementet er gratis for besøkende.

 

Åpningstidene for messa er :

 

Lørdag 10.00 til 17.00

Søndag 12.00 – 17-00

 

 

Utstiller listen finner du her :

 

https://arendalbatmesse.no/utstillere-2024/

 

Messekartet finner du her :

 

https://arendalbatmesse.no/messekart/

 

Har du ingen planer denne helgen – ta med deg familien, stort og smått og besøk dette arrangementet og nyt dagen i Pollen

 

Båtsport.no ønsker arrangørene lykke til denne helgen.

Print Friendly, PDF & Email
Mer om