Skip to main content
search
Andreas gjør Comeback i F2. Gleder meg som en unge.

Tony Blom-Pettersen on 12th januar 2023

Andreas Syvertsen har jobbet en lang stund med å komme tilbake i båtsporten. Nå har han fått muligheten. En italiensk Clerici F2 båt er innkjøpt, og med hjelp fra RacingFabrikken i Tønsberg har han fått hjelpen han trenger.

Han sa til båtsport.no:

 

Jeg er utrolig stolt og glad. At jeg får kjøre for RacingFabrikken med alt hva det innebærer er stort for meg. Jeg gleder meg som en unge sier Arendals mannen.

Andreas Syvertsen kjørte F2 for mange år siden, helt tilbake i 2007 i en Møllgaard. Denne gangen falt valget på en Italiener.

 

Båten er nok ikke en vinnerbåt, men en god båt jeg kan lære å kjøre F2 med igjen. Motormessig er vi på merket, Vi har gått til innkjøp av en god motor. Vi utvider kanskje med tiden, og drømmen er en ny DAC.

Siden sist har Andreas vært innom bla boksing. Et NM gull i tungvekt kan han sikte med. Nå er det et nytt mål, få ned vekten så mye som mulig. Andreas jobber som «klatrer» i Nordsjøen og er fysisk veldig sterk. Det blir spennende å se hva Arendalsgutten kan få ut av redskapen.

Frode Sundsdal sa til Båtsport.no

 

Andreas har alltid vært en råtass. En adrenalinjunkie. At han nå vil fokusere fritiden sin på en sunn og god hobby er jeg glad for, så når han kontaktet oss syntes vi det var hyggelig. Han var ærlig både på hvor han hadde vært i livet, og hvor han ønsket å komme. Det syntes vi var tøft gjort. Vi ønsker å gi han en sjans, og teamet er klare for å hjelpe han tilbake i båtsporten.

Print Friendly, PDF & Email
Mer om