Skip to main content
search
3J Norgesmester´n Hans Victor !

Stine Rønbeck on 28th april 2024

Hans Victor Iversen, 14 år, fra Sandøya kjørte sin aller første sesong som pilot med sin J21 og hadde med seg Silas Malmgren som co-pilot i 2023.

Guttene vant NM i 2023 og dette er de naturlig nok veldig stolte av. I år entrer en helt ny co-pilot båten, nemlig Sivert Marcussen, 14 år, fra Gjeving. Sivert er ny i båtracemiljøet, men ikke fremmed for båtkjøring – dette har han gjort mye av på sin egen fritid og nå han gleder seg til å kunne være med å kjøre «skikkelig båtrace» fremover.

Det er positivt å se at flere nye finner veien til båtsporten, for dette forteller faktisk at sporten er i vekst og det liker vi.

 

Båten guttene skal kjøre er J21 – men til Båtsport.no forteller Hans Victor at båten skal endre nummer til J20. Hans pappa kjørte nemlig i sin tid B20, så Hans Victor vil fortsette å kjøre det samme tallet som pappaen kjørte i.

 

Hans Victor og Sivert er idag endel av Team Braathen – ledet av Jan Trygve Bråthen på Songe i Tvedestrand.

 

Jan Trygve er team leder for 3 andre båter og dette er :

  • Thomas Braathen og Trond Tiedemann Skaaland i 3B
  • Vegard Malmgreen og Celine Dalen i J15
  • Hans Victor Iversen og Sivert Marcussen i J3

 

Teamet Hans Victor og Sivert gleder seg stort til sesongstart og er klare til å kjøre igang sesongen under Vårspretten i Tvedestrand 1.juni.

«Planen vår er å kjøre alle race som er i 2024 og vi håper vi kan gjøre det bra, så vi hvertfall havner på pall plass» sier guttene samstemt

 

Båtsport.no ønsker Hans Victor og Sivert masse lykke til med sesongen 2024 og oppfordrer alle til å være med på heie guttene opp og frem !!

Print Friendly, PDF & Email