Skip to main content
search
Sindre, Ray og William rigger til Boatshow

Stine Rønbeck on 2nd mai 2024

Det er hektiske dager på brygga i Tønsberg, der Frode Sundsdal og hans team med flinke frivillige fra Tønsberg Motorsport Club, rigger og gjør klart til årets koseligste båtmesse – Tønsberg Boatshow.

Arrangementet er gratis og er åpent på brygga:

Fredag 12 – 18
Lørdag 11 – 18
Søndag 12 – 17
For noen dager siden startet oppriggingen i Tønsberg. Metervis med brygger er på plass og det å få tetrisen til å gå opp med brygga , liker Sundsdal å være veldig hands on på.  Bryggelandskapet skal på plass.
I tillegg til dette er det satt opp mange forskjellige telt, langs hele bryggekanten.
«Det er deilig å se at teltene nå er på plass, for dette gir det mangfoldet jeg er ute etter når vi skal lage folkefester. Det skal være noe for ALLE. Det skal være spekeskinke, det skal være pølsefest og lages vafler og det skal være båtutstyr naturlig nok. Bortover her kommer det DEN handelsgata og det synes vi er gøy»
sier en fornøyd Sundsdal på brygga i Tønsberg til Båtsport.no
Denne helgen finner mange gode utstillere veien  og disse finner du her :
Etter værmeldingene å bedømme ankommer sommeren også til Tønsberg denne helgen, for det loves sol, lite vind og høye temperaturer, med andre ord en perfekt dag til å nyte på brygga.
Sindre Sundsdal Anundsen og William Leithe martinsen blir å finne blandt utstillerene i fra RacingFabrikken og Tønsberg Motorsport Club hvor de vil promotere Tønsberg Båtrace, sine sponsorer og team.
Ta med deg hele familien og besøk brygga i Tønsberg denne helgen !!
Print Friendly, PDF & Email
Mer om