Skip to main content
search
Erik signerte avtale med FAZ Marine

Frode Sundsdal on 4th november 2023

Arif Al Zafeen og Nadir Bin Hindi ønsker Erik Sundblad Johansen og Norway Offshore Racing Team velkommen som kunde hos FAZ Marine og signerte i dag en avtale om kjøp av 2 nye offshore-klasse 3D-båter til 2024.

 

17 ganger offshore verdensmester, Arif Al Zafeen, sier:

«Jeg er veldig spent på at Erik og hans team skal kjøre ikke bare én, men faktisk 2 av våre nye båter i 3D-verdensmesterskapet.

Jeg er sikker på at vi vil få resultater, vi er veldig fornøyd med prestasjonen i våre tester, og som dere vet, har vi en god track record, vi vil støtte dem hele veien.

Arif sa videre i samtale med Båtsport.no:

Vi har jobbet med denne avtalen lenge, og jeg er veldig fornøyd med det faktum at Erik og hans mannskap vet hva som kreves for å vinne. Jeg følger ham i Offshore 3C-kategorien, og for det vil vi investere all vår ekspertise. Vi ønsker å selge vinnende båter i fremttid, og med denne kunden er vi på vei dit.

 

Norway Offshore Racing Team med støtte fra Energima legger ut på en spennende sesong med signeringen av to toppmoderne 3D-båter bygget i Dubai, som vil være klar før 2024-sesongen.

Dette nyeste tilskuddet til flåten vil gi teamet en konkurransefordel og styrke deres posisjon som en ledende kraft innen offshore racing i Norge med totalt 3 båter. Med et dedikert og erfarent mannskap er det bare et spørsmål om tid før Norway Offshore Racing Team tar med seg trofeer hjem.

Erik Sundblad Johansen er i Dubai sammen med Energima grunder og sponsor Arild Magnussen. De har med seg både Andre Strand og Frank Wilson som er en del av teamet i 2024.

Båtsport.no ser frem til å følge dem på veien.

Print Friendly, PDF & Email
Mer om